Σοκ με Πιλότο!

Τα μαντάτα που έφτασαν από το Μπολζάνο δεν ήταν ευχάριστα. Ο Νούνο Πιλότο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης …

Ηρακλής

Τα μαντάτα που έφτασαν από το Μπολζάνο δεν ήταν ευχάριστα. Ο Νούνο Πιλότο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες (!).

Το κακό συνέβη την παραμονή του αγώνα με την Κλουζ στην Αυστρία. Σε μία δυνατή μονομαχία του με τον Ματίας Λέκι, ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά την επομένη υποχώρησαν και έπαιξε στο φιλικό. Στη συνέχεια όμως το πρόβλημα επανήρθε και οι πόνοι πλέον ήταν αφόρητοι με την πάροδο των ημερών. Χθες μετέβη με τον γιατρό της ομάδας, Μπάμπη Λαζαρίδη στο Μπολζάνο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας. Ο Πιλότο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση. Το χρονικό διάστημα αποθεραπείας, υπολογίζεται στους έξι περίπου μήνες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τίθεται θέμα ενίσχυσης στη θέση του ανασταλτικού μέσου, αφού οι κλασικοί «κόφτες» που έχουν απομείνει στο ρόστερ είναι οι… περσινοί, Ντιέ και Παπαστεριανός (σε περιπτώσεις ανάγκης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλοι).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top