Ολεγκ Προτάσοφ: “Εχουμε πιστούς φιλάθλους”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα sport.oboz.ua και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενώς στον κόσμο του Ηρακλή και στο τι πιστεύει για αυτόν. …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα sport.oboz.ua και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενώς στον κόσμο του Ηρακλή και στο τι πιστεύει για αυτόν. Χαρακτήρισε «πιστούς» τους φιλάθλους και για μία ακόμη φορά εξέφρασε την εκτίμησή του ότι στην ομάδα θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στο αγωνιστικό επίπεδο.

Στα κυριότερα σημεία της συνέντευξης, ο Ουκρανός τεχνικός, είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ: «Υπάρχουν πιστοί φίλαθλοι που είναι κοντά στην ομάδα. Πριν από δέκα χρόνια ο Ηρακλής είχε εξαιρετική ομάδα παίζοντας δελεαστικό ποδόσφαιρο. Ηθελαν όλοι να την βλέπουν. Τώρα προσπαθούμε να παίξουμε και πάλι καλό ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα είναι πολύ κοντα στις ομάδες τους, αλλά ειδικότερα στον Ηρακλή είναι το κάτι άλλο. Είναι εκδηλωτικοί αλλά και απαιτητικοί. Είναι φανατικοί με την ομάδα και αποτελούν δύναμη του Ηρακλή. Δεν ανέχονται δικαιολογίες και θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Για την Ελλάδα αυτό είναι μια φυσιολογική κατασταση. Θέλουν να δουν την ομάδα να παίρνει θετικά αποτελέσματα και να είναι ψηλά στην βαθμολογία».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ: «Δημιουργούμε μια νέα ομάδα. Ο Ηρακλής πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική ομάδα και να μπορέσει βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση δεν ήταν ικανοποιητική για την ομάδα και πάλευε να μείνει στην κατηγορία. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και θα αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Έγιναν καλές μεταγραφές και υπάρχει η προοπτική να γίνει και κάτι ακόμα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ Ή ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «Δεν μας ενδιαφέρουν παίκτες από την Ρωσία και την Ουκρανία για πολλούς λόγους. Αποκτήσαμε δυο ποδοσφαιριστές από την Ρουμανία. Είναι παίκτες που τους γνωρίζω καλά από την θητεία μου και την συνεργασία μου μαζί τους στην Στεάουα».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ, ΝΙΚΟ ΚΑΡΥΔΑ: «Έχουμε συνεργαστεί σε πολλές ομάδες. Στην Ντιένπνρ δεν συνεργαστήκαμε γιατί δεν μπορούσε να έρθει στην Ουκρανία, ήρθε λίγο πριν φύγω. Καταλαβαίνουμε εύκολα ο ένας τον άλλον και μπορούμε να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο».

ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ: «Όσον αφορά στον πήχη, σκοπίμως τον ανεβάσαμε ψηλότερα . Πρέπει οι παίκτες να πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Πρέπει να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την θέση μας και δεν εννοούμε απλά κατά 1-2 βαθμούς. Θέλουμε να τερματίσουμε σε μια θέση που να οδηγεί σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα το παλέψουμε».
Ο Ουκρανός ρωτήθηκε επίσης και για τα οικονομικά της ομάδας και είπε ότι αναλόγως με το μπάτζετ έγινε και ο συγκεκριμένος αριθμός των μεταγραφών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top