“ΟΚ” ο Λέκι – Ρεπό το απόγευμα

Τα δυσάρεστα νέα για τον Πιλότο επισκίασαν όλες τις εκδηλώσεις της σημερινής (30/07) μέρας στο αθλητικό κέντρο του Πράτο Άλο Στέλβιο. Στον αντίποδα του γεγονότος …

Ηρακλής

Τα δυσάρεστα νέα για τον Πιλότο επισκίασαν όλες τις εκδηλώσεις της σημερινής (30/07) μέρας στο αθλητικό κέντρο του Πράτο Άλο Στέλβιο. Στον αντίποδα του γεγονότος αυτού έρχεται η περίπτωση του Ματίας Λέκι, ο οποίος ανάρρωσε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, η οποία ακολούθησε πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης το πρωί.

Ο Ιωαννίδης υποβάλλεται σε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με συντηρητική μέθοδο το πρόβλημα των ενοχλήσεών του στους κοιλιακούς. Ο Κοβαλέφσκι συνεχίζει με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ συνδυαστικά κινείται καθημερινά ο Περπερίδης, καθώς από την μία «βγάζει» μέρη της προπόνησης της ομάδας και από την άλλη ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έδωσε ρεπό στην ομάδα για σήμερα το απόγευμα, ενώ αύριο τους «κυανόλευκους» περιμένουν δύο εντατικές προπονήσεις, πρωί (11:00 ώρα Ελλάδας – 10:00 τοπική) και απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδας – 17:00 τοπική).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top