Η άποψη του Γκουιντολίν για τον Ηρακλή

Ο Όλεγκ Προτάσοφ διαπίστωσε σημάδια βελτίωσης στο φιλικό με την Πάρμα. Τι λέει όμως και ο άνθρωπος που καθόταν στον απέναντι πάγκο. Η BLUEARENA μίλησε …

Ηρακλής

Ο Όλεγκ Προτάσοφ διαπίστωσε σημάδια βελτίωσης στο φιλικό με την Πάρμα. Τι λέει όμως και ο άνθρωπος που καθόταν στον απέναντι πάγκο. Η BLUEARENA μίλησε με τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν και ζήτησε την άποψή του για τον Ηρακλή.Ο 54χρονος Ιταλός τεχνικός, έκανε λόγο για μία ομάδα που δείχνει ότι δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα πετύχει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

«Μου άρεσε ο Ηρακλής. Μπορεί το παιχνίδι να μην ήταν πολύ καλό, αλλά υπήρχαν κάποια διαστήματα που ο Ηρακλής έδειξε πως είναι μία ομάδα που δουλεύει στις προπονήσεις. Έμαθα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα μήνα. Οπότε υπάρχει πολύς χρόνος για τον προπονητή να διορθώσει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τη δική μου ομάδα. Νομίζω ότι ο Ηρακλής μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο πρωτάθλημα, διότι διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει με… διευθύνσεις και ονόματα για τους παίκτες που του άρεσαν από τον Ηρακλή, μας απάντησε ότι… «Δεν μπορώ να το κάνω, διότι η προσοχή μου ήταν στραμμένη στη δική μου ομάδα, αφού ήθελα να δω το πώς αντιδρούν σε ένα δύσκολο παιχνίδι οι παίκτες μου. Είναι λογικό πάντως ότι και οι δύο ομάδες θέλουν ακόμη δουλειά. Γι’ αυτό υπάρχει άλλωστε η περίοδος της προετοιμασίας».

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top