ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ…

Τον τύπο στη φωτογραφία δεν τον γνωρίζετε. Ονομάζεται Τζιανκάρλο Μπόσκολο, είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που διαμένει η κυανόλευκη αποστολή και από χθες είναι πλουσιότερος …

Ροπαλιές

Τον τύπο στη φωτογραφία δεν τον γνωρίζετε. Ονομάζεται Τζιανκάρλο Μπόσκολο, είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που διαμένει η κυανόλευκη αποστολή και από χθες είναι πλουσιότερος κατά 1.200 ευρώ. Πώς συνέβη αυτό και τι σχέση μπορεί να έχει με τον Ηρακλή; Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Χθες το πρωί (29/7) είχε την έμπνευση ότι ο Ηρακλής θα κερδίσει την Πάρμα με 2-1. Το έλεγε σε όλους, αλλά κανείς δεν το πήρε στα σοβαρά. «Σήμερα θα κερδίσετε 2-1. Το ξενοδοχείο θα σας φέρει γούρι και θα πετύχετε την πρώτη νίκη στα φιλικά», έλεγε στα μέλη της αποστολής. Για να τους δείξει πόσο πιστεύει στη νίκη των κυανόλευκων με το συγκεκριμένο μάλιστα σκορ, πόνταρε εκατό ευρώ στο ακριβές σκορ, που έδινε απόδοση 12 μονάδες.

Παρακολούθησε το παιχνίδι και πανηγύρισε περισσότερο από τον καθένα τη νίκη του Ηρακλή. Για όσους ενδιαφέρεστε, σας ενημερώνουμε ότι ο Τζιανκάρλο προέβλεψε ήττα του Ηρακλή στο φιλικό με την Αταλάντα, χωρίς να έχει πει ακόμη το σκορ και πρώτη θέση στο τουρνουά της 6ης Αυγούστου κόντρα σε Μπάρι και Κίεβο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top