Ολεγκ Προτάσοφ: “Μου άρεσε ο τσαμπουκάς”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πάρμα (29/7), στάθηκε στα θετικά και στα αρνητικά του Ηρακλή και η BLUEARENA κατέγραψε τις δηλώσεις …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πάρμα (29/7), στάθηκε στα θετικά και στα αρνητικά του Ηρακλή και η BLUEARENA κατέγραψε τις δηλώσεις του. Ο Ουκρανός τεχνικός, είπε μεταξύ άλλων, ότι… “σαφώς είναι θετικό το ότι νικήσαμε, αν και σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σε προτεραιότητα το αποτέλεσμα. Θέλουμε να διαπιστώσουμε το επίπεδο, στο οποίο βρισκόμαστε και ποια προβλήματα θα πρέπει να λύσουμε ως ομάδα. δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα, εφόσον δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και κάναμε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις. Προς το τέλος του ημιχρόνου βελτιωθήκαμε και πετύχαμε το γκολ”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ είπε ακόμη ότι… “στο δεύτερο ημίχρονο αντιληφθήκαμε ότι μπορούμε να παίξουμε ‘στα ίσια’ τους Ιταλούς και ήμασταν αποφασιστικοί, παίρνοντας τη νίκη. Είχαμε και πολλές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο είμαστε σε καλό δρόμο, με δεδομένο ότι έχουμε και έναν μήνα δουλειάς μπροστά μας. Αυτά τα φιλικά διεξάγονται παράλληλα με σκληρές προπονήσεις. Με ικανοποίησε ο αγωνιστικός ‘τσαμπουκάς’, που επιδείξαμε και η θέληση για μάχη, που έλειπε από τον Ηρακλή στα προηγούμενα χρόνια και φέτος φιλοδοξούμε να είναι στοιχεία, που θα διαθέτουμε. Να μην μας κατηγορήσει κανείς ότι χάσαμε αγώνα χωρίς να παλέψουμε. Εκείνο, που δεν μου άρεσε είναι το πρώτο 20λεπτο και το γεγονός ότι αργήσαμε να μπούμε στον αγώνα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top