Εκτός μάχης ο Ιωαννίδης-Λέκι

Ο Ματίας Λέκι είναι η απουσία της τελευταίας στιγμής για το παιχνίδι (29/7) του Ηρακλή με την Πάρμα. Ο Αργεντινός, μετά το μεσημεριανό φαγητό αισθάνθηκε …

Ηρακλής

Ο Ματίας Λέκι είναι η απουσία της τελευταίας στιγμής για το παιχνίδι (29/7) του Ηρακλή με την Πάρμα. Ο Αργεντινός, μετά το μεσημεριανό φαγητό αισθάνθηκε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και από τον Ολεγκ Προτάσοφ προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Τη θέση του στην εντεκάδα θα πάρει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.  Ο Ολεγκ Προτάσοφ μετρά τέσσερις απουσίες μαζί με τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, Νούνο Πιλότο και Γιώργο Ιωαννίδη που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κατά τη διάρκεια της πρωινής (29/7) προπόνησης και αποχώρησε. Του τοποθετήθηκε πάγος και αύριο (30/7) θα γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος.

Αύριο (30/7) στη 1μ.μ. θα υποβληθεί ο Νούνο Πιλότο σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο. Γι’ αυτό το σκοπό θα μεταβεί στο Μπολζάνο, μαζί με τα μέλη του ιατρικού επιτελείου, το οποίο απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από το Πράτο Άλο Στέλβιο.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top