Έδειξε… δωδεκάδα ο Προτάσοφ

Τους… δώδεκα εκλεκτούς για το σημερινό (29/7) φιλικό με την Πάρμα, φανέρωσε ο Όλεγκ Προτάσοφ κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, …

Ηρακλής

Τους… δώδεκα εκλεκτούς για το σημερινό (29/7) φιλικό με την Πάρμα, φανέρωσε ο Όλεγκ Προτάσοφ κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ.

Στο ένα ήταν οι παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο φιλικό και στο άλλο οι υπόλοιποι. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι στο γκρουπ των «βασικών» συμμετείχαν δώδεκα ποδοσφαιριστές. Μπαντής, Κατσαμπής, Λέκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Ντιέ, Τουμά, Επστάιν, Ντίκα, Γιάκομπ και Μπόσνιακ. Από αυτούς ένας θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Ο Ουκρανός τεχνικός δούλεψε πολύ στην εκτέλεση στημένων φάσεων, κυρίως κόρνερ, τα οποία εκτελούσε ο Επστάιν από τα δεξιά και ο Τουμά από τα αριστερά, με τους Κατσαμπή και Λέκι να λειτουργούν ως επιθετικοί. Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι υπόλοιποι παίκτες υπό τις οδηγίες του Νίκου Νεντίδη, συμμετείχαν σε οικογενειακό δίτερμα.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο από το δίτερμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί…

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top