Το βάρος στην τακτική (video)

«Στην Ιταλία θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι της τακτικής», έλεγε τις προηγούμενες ημέρες ο Όλεγκ Προτάσοφ και αυτό φαίνεται από τις δύο πρώτες προπονήσεις …

Ηρακλής

«Στην Ιταλία θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι της τακτικής», έλεγε τις προηγούμενες ημέρες ο Όλεγκ Προτάσοφ και αυτό φαίνεται από τις δύο πρώτες προπονήσεις στο Πράτο Άλο Στέλβιο. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ημέρας, διάρκειας δύο και πλέον ωρών.

Το μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης, με τον Ουκρανό τεχνικό να χωρίζει την ομάδα σε δύο γκρουπ. Τους μέσους και επιθετικούς από τη μία και τους αμυντικούς από την άλλη.

Τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν επίθεση και δύο αμυντικοί προσπαθούσαν να τους ανακόψουν, κυρίως με τη χρήση του τεχνητού οφσάιντ (ο Αλέξανδρος Κολιάδης εκτελούσε και χρέη βοηθού διαιτητή).

Ο Μπάμπης Περπερίδης έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Κώστα Τσιολακίδη. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 6μ.μ.

Μία μικρή γεύση από την πρωινή προπόνηση…

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top