Στην Ιταλία αύριο (29/07) Πουρσανίδης και Χαϊτογλου

Αύριο (29/07) ο διευθυντής ποδοσφαίρου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης και ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Χαϊτογλου παίρνουν τον δρόμο για τη Βόρεια Ιταλία, …

Ηρακλής

Αύριο (29/07) ο διευθυντής ποδοσφαίρου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης και ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Χαϊτογλου παίρνουν τον δρόμο για τη Βόρεια Ιταλία, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην προετοιμασία του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, θα βρεθούν – σε πρώτη φάση – στην περιοχή του Μάλες, όπου θα διεξαχθεί αύριο το φιλικό με την Πάρμα, για να το παρακολουθήσουν και μέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται κοντά στην αποστολή και στις δραστηριότητες. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του Σαββάτου (01/08) κόντρα στην Αταλάντα, πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Κατά την παρουσία του στην Ιταλία ο Ηλίας Πουρσανίδης θα έχει την ευκαιρία για συζήτηση από κοντά με τον Όλεγκ Προτάσοφ για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί κάποια συμπληρωματική μεταγραφική κίνηση, προκειμένου να κλείσει οριστικά το ρόστερ της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top