Με 55.000 κόσμο η παρουσίαση Ιμπραϊμοβιτς

Η φανέλα με το Νο9 είναι δικιά του. Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επισήμως (27/7) τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και στο Καμπ Νόου πήγαν περίπου 55.000 άνθρωποι που …

Διάφορα

Η φανέλα με το Νο9 είναι δικιά του. Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επισήμως (27/7) τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και στο Καμπ Νόου πήγαν περίπου 55.000 άνθρωποι που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα για τον Σουηδό. Μερικά από τα νούμερα που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή είναι εντυπωσιακά για τον παίκτη που υπέγραψε πενταετές συβόλαιο και όπως έλεγαν οι άνθρωποί της, η ισπανική ομάδα (με την αλλαγή Ιμπραϊμοβιτς-Ετό) αντί για συμβόλαιο ενός έτους με τον Καμερουνέζο (το συμβόλαιό του τελείωνε το επόμενο καλοκαίρι) έχει έναν άλλον παίκτη με συμβόλαιο πέντε ετών.

Ανακοινώθηκε ότι στην Ιντερ, εκτός του Ετό, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θα δώσουν 43.250.000 ευρώ ενώ θα καλύψουν και το 70% του συμβολαίου του Αλεξάντρ Χλεμπ, ο οποίος θα αγωνιστεί για ένα χρόνο ως δανεικός στους “νερατζούρι”. Παρεμπιπτόντως, η ΜΠαρτσελλόνα ανακοίνωσε πως την περίοδο 2008-2009 είχε κέρδος 8.800.000 ευρώ.

Για τον Ιμπραϊμοβιτς, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι: “Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως ο παίκτης ήθελε να έρθει στην Μπαρτσελόνα και έκανε μεγάλη προσωπική προσπάθεια για αυτό. Το έδειξε όχι μόνο με λόγια, αλλά υπογράφοντας συμβόλαιο”. Ο ίδιος ο παίκτης, είπε ότι… “είμαι ευχαριστημένος που η Μπαρτσελόνα έχει έναν παίκτη σαν τον Ετο’ο. Όμως, δεν είμαι εδώ για να αντικαταστήσω τον Ετο’ο, αλλά βρίσκομαι εδώ για να είμαι ένας ξεχωριστός παίκτης. Το ότι βρίσκομαι εδώ και είναι σαν να ζω το όνειρο. Ήταν δύσκολες οι τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά χάρη στους ανθρώπους είμαι εδώ για να κερδίσω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτό“. Είπε ότι θα πετύχει περισσότερα από τα γκολ που έβαλε την προηγούμενη σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top