Κατσικάς: Είμαι έτοιμος

Στις εμπειρίες του από την πρώτη προετοιμασία του με την ομάδα του Ηρακλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατσικάς. Ο νεαρός αμυντικός από το Μπολζάνο όπου διεξάγεται …

Ηρακλής

Στις εμπειρίες του από την πρώτη προετοιμασία του με την ομάδα του Ηρακλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατσικάς. Ο νεαρός αμυντικός από το Μπολζάνο όπου διεξάγεται το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας, τόνισε: «Είναι η πρώτη μου προετοιμασία με τον Ηρακλή με τις εντυπώσεις μου όπως και στην Αυστρία να είναι πολύ ωραίες. Το κλίμα είναι πολύ θετικό και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ομάδα».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τους Κατσαμπή και Λέκι τόνισε: «Είναι σίγουρα έμπειροι παίκτες. Είναι πολύ καλό για μένα γιατί μαθαίνω πράγματα από την σκέψη τους και με βοηθάνε και αυτοί να προσαρμοστώ σε καταστάσεις αγώνων».

Σχετικά με το αν αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ηρακλή, ο Κατσικάς δήλωσε: «Φυσικά και νιώθω έτοιμος. Για αυτόν τον σκοπό είμαστε όλοι εδώ. Για να μας δοθεί ευκαιρία να δείξουμε το ταλέντο μας. Ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό Βόλου με βοήθησε πολύ. Έκανα 18-19 παιχνίδια. Ωστόσο είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού ανάμεσα στην Α΄ και Β΄ Εθνική και επέστρεψα για να παλέψω για μια θέση την ενδεκάδα. Για τη νέα χρονιά, ελπίζω να μην είμαστε στην μιζέρια του περσινού πρωταθλήματος να πάμε για κάτι καλύτερο και να διεκδικήσουμε μια θέση στην Ευρώπη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top