ΙΤΑΛΟΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»

Τον… κατάσκοπό του έστειλε ο τεχνικός της Πάρμα, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, στην πρωινή προπόνηση των κυανόλευκων. Ο λόγος για τον Ιταλό δημοσιογράφο, Πάολο Πατσιάνι, ο οποίος …

Ροπαλιές

Τον… κατάσκοπό του έστειλε ο τεχνικός της Πάρμα, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, στην πρωινή προπόνηση των κυανόλευκων. Ο λόγος για τον Ιταλό δημοσιογράφο, Πάολο Πατσιάνι, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση και συνέλλεξε πληροφορίες από τους Έλληνες συναδέρφους για τον Ηρακλή.

Ο Πατσιάνι που εργάζεται στην «Gazzetta di Parma», την πιο ιστορική ίσως εφημερίδα της Ευρώπης (το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε το 1735), ζήτησε πληροφορίες για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον Ηρακλή. Εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ένας τραγουδιστής («θα πρέπει να λατρεύει την ομάδα για να την αγοράσει», σχολίασε), ενώ ρώτησε και για τα αποτελέσματα που είχε ο Ηρακλής στα τρία φιλικά που έδωσε επί αυστριακού εδάφους.

Από το υπάρχον ρόστερ, γνώριζε τους Νικολάε Ντίκα και Ματίας Λέκι, οι οποίοι άλλωστε έχουν περάσει από το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος με τη Λάτσιο και ο δεύτερος με την Κατάνια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Πάρμα προετοιμάζεται στο αθλητικό κέντρο του Malles, όπου θα πραγματοποιηθεί το αυριανό φιλικό και απέχει περίπου έξι χιλιόμετρα από το Prato Allo Stelvio.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top