ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ηρακλής και οικογενειακές διακοπές στους πρόποδες των ιταλικών Άλπεων. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Γιώργος Ζαφειρίου, ο οποίος πήρε τη σύζυγό του, Αυγή, …

Ροπαλιές

Ηρακλής και οικογενειακές διακοπές στους πρόποδες των ιταλικών Άλπεων. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Γιώργος Ζαφειρίου, ο οποίος πήρε τη σύζυγό του, Αυγή, και βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ήρθαν χθες στο ξενοδοχείο, λίγο πριν την άφιξη της κυανόλευκης αποστολής και θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή. «Πάω στο γήπεδο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακολουθώ την ομάδα σε προετοιμασία. Θέλαμε να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι και μόλις έμαθα ότι θα έρθει ο Ηρακλής, πήρα την απόφαση», ανέφερε στην BLUEARENA, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά.

«Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές, το κλίμα δείχνει να είναι άριστο, οπότε γιατί να μην πάμε καλά; Δεν θα αντέξουμε άλλωστε μία ακόμη χρονιά με άγχος και απογοητεύσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top