Προτάσοφ: “Να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες και να γίνουμε ομάδα”

“Σκοπός μας είναι να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε ομάδα”. Η δουλειά δεν σταματά ποτέ και ο Ολεγκ Προτάσοφ το γνωρίζει καλά. Ο …

Ηρακλής

“Σκοπός μας είναι να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε ομάδα”. Η δουλειά δεν σταματά ποτέ και ο Ολεγκ Προτάσοφ το γνωρίζει καλά. Ο Ουκρανός τεχνικός σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας (27/7) για την Ιταλία όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της αναφέρθηκε στο τι έχει γίνει μέχρι τώρα και για μία ακόμη φορά εξέφρασε την εκίμησή του στο πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το τεχνικό τημ της ομάδας.

“Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας μας, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει εξ αρχής. Στο πρόγραμμα έχουμε δυνατές προπονήσεις και δυνατά φιλικά παιχνίδια. Αν μας ενδιέφεραν τα αποτελέσματα δεν θα επιλέγαμε τους συγκεκριμένους αντιπάλους. Σκοπός μας είναι να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε ομάδα”.

Αναφέρθηκε στο “δέσιμο” της ομάδας μιας και τώρα αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα στην ομάδα. “Στην άμυνα έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο, όμως, σκοπός μας είναι να φτιάξουμε αγωνιστικά όλες τις γραμμές μας». Για την περίπτωση Μπούρμπου, ο κόουτς του Ηρακλή ξεκαθάρισε: «Μίλησα με τον Χρήστο και του εξήγησα ότι είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν είναι στα δικά μου πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συνεπώς, θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του».

Για το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Μία εβδομάδα δουλειάς για έναν προπονητή αποτελεί θετικό στοιχείο. Αν συμβεί θα το εκμεταλλευτούμε”. 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top