Νούνο Πιλότο: “Μια δεμένη οικογένεια…”

Οι παίκτες αναχώρησαν (27/7) γενικώς με όρεξη για δουλειά. Παλιοί και νέοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε ενατικό ρυθμό, τρέχοντας μαζί με τον χρόνο ώστε …

Ηρακλής

Οι παίκτες αναχώρησαν (27/7) γενικώς με όρεξη για δουλειά. Παλιοί και νέοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε ενατικό ρυθμό, τρέχοντας μαζί με τον χρόνο ώστε η ομάδα να αποκτήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την ομοιογένεια που πρέπει. Ο Νούνο Πιλότο έλεγε στο αεροδρόμιο ότι… “είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε στην Αυστρία, καθώς εκεί δουλέψαμε εντατικά στη φυσική κατάσταση”.

Ο Πορτογάλος συνεχίζοντας, είπε ότι… “είναι σημαντικότατος τομέας για μια ομάδα, καθώς από αυτόν θα εξαρτηθεί η αντοχή της στην πορεία του πρωταθλήματος. Στην Ιταλία θα συνεχίσουμε την επίπονη δουλειά σε συνδυασμό με τα δυνατά φιλικά, με στόχο να γίνουμε περισσότερο ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και να γνωριστούμε μεταξύ μας, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και εκτός, ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια δεμένη οικογένεια». 

Με την αποστολή στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ήταν κανονικά και ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι που είχε άδεια και ήταν στην Πολωνία, εκμεταλευόμενος το ρεπό του Σαββατοκύριακου. Επέστρεψε και ενσωματώθηκε κανονικά. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 27 παίκτες: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Μέλκας, Μακρής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Κατσικάς, Μάρτος, Γιαννούλης, Περπερίδης, Λέκι, Σαρακατσάνος, Ντιέ, Τουμά, Φούφουλας, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Επστάιν, Πιλότο, Μιλάνο, Κονέ, Βουτσιάς, Ντίκα, Αγρίτης, Μπόσνιακ, Γιάντσης, Γιάκομπ.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top