Αναχώρησαν για Ιταλία – Δηλώσεις

Η αποστολή του Ηρακλή «πέταξε» το πρωί για το αεροδρόμιο της Βερόνα και από εκεί, με το λεωφορείο της ΠΑΕ θα μεταβεί στο Πράτο Άλο …

Ηρακλής

Η αποστολή του Ηρακλή «πέταξε» το πρωί για το αεροδρόμιο της Βερόνα και από εκεί, με το λεωφορείο της ΠΑΕ θα μεταβεί στο Πράτο Άλο Στέλβιο του Μπολζάνο για το δεύτερο μισό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», οι «κυανόλευκοι» πρωταγωνιστές, δήλωσαν:

Προτάσοφ: «Σκληρή δουλειά, δυνατοί αντίπαλοι»

«Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας μας, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει εξ αρχής. Στο πρόγραμμα έχουμε δυνατές προπονήσεις και δυνατά φιλικά παιχνίδια. Αν μας ενδιέφεραν τα αποτελέσματα δεν θα επιλέγαμε τους συγκεκριμένους αντιπάλους. Σκοπός μας είναι να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε ομάδα. Στην άμυνα έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο, όμως, σκοπός μας είναι να φτιάξουμε αγωνιστικά όλες τις γραμμές μας».

Για την περίπτωση Μπούρμπου, ο κόουτς του Ηρακλή ξεκαθάρισε: «Μίλησα με τον Χρήστο και του εξήγησα ότι είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν είναι στα δικά μου πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συνεπώς, θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του».

Για το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Μία εβδομάδα δουλειάς για έναν προπονητή αποτελεί θετικό στοιχείο. Αν συμβεί θα το εκμεταλλευτούμε».

Περπερίδης: «Δικαιώθηκα»

«Επιλέξαμε να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη για να δουλέψω εντατικά στον τομέα της ενδυνάμωσης και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα. Είμαι πολύ καλά και θα μεταβώ στην Ιταλία να δουλέψω με τα υπόλοιπα παιδιά, με την προοπτική να περάσω σταδιακά στην ομάδα. αυτή η επιλογή ήταν για το καλό μου και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει σημαντικά. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά ένα δυνατό σύνολο».

Πιλότο: «Να γίνουμε ομάδα»

«Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που κάναμε στην Αυστρία, καθώς εκεί δουλέψαμε εντατικά στη φυσική κατάσταση. Είναι σημαντικότατος τομέας για μια ομάδα, καθώς από αυτόν θα εξαρτηθεί η αντοχή της στην πορεία του πρωταθλήματος. Στην Ιταλία θα συνεχίσουμε την επίπονη δουλειά σε συνδυασμό με τα δυνατά φιλικά, με στόχο να γίνουμε περισσότερο ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και να γνωριστούμε μεταξύ μας, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και εκτός, ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια δεμένη οικογένεια». 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top