Παπαζαχαρίας: “Ο Προτάσοφ μου έδειξε ότι με υπολογίζει”

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπρίστολ Σίτι και στην επιστροφή του στον Ηρακλή μετά τις δοκιμές στην αγγλική ομάδα. Ο …

Ηρακλής

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπρίστολ Σίτι και στην επιστροφή του στον Ηρακλή μετά τις δοκιμές στην αγγλική ομάδα. Ο 24χρονος παίκτης μίλησε για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ήταν μία ευκαιρία για μένα. Τελείωσε. Κοιτάω μπροστά. Δεν αποτέλεσε πρόβλημα, ότι έχασα ορισμένες προπονήσεις με την ομάδα στην Αυστρία. Άλλωστε, είναι αλήθεια πώς δεν αισθάνθηκα ποτέ ξένο σώμα στην ομάδα. Ο προπονητής με υπολογίζει, μου το έδειξε αυτό εξάλλου στα δυο φιλικά και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να του το ανταποδώσω».

Ο παίκτης του Ηρακλή αναφέρθηκε και στον Ματίας Λέκι με τον οποίον είχε ήδη συνεργασία στα δύο φιλικά. «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Αγωνίζεται με πάθος. Σε βοηθάει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Καθοδηγεί την ομάδα. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι έχει προσαρμοστεί σε σημαντικά μικρό χρονικό διάστημα και αυτό πιστεύω ότι λέει πολλά».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top