Ολεγκ Προτάσοφ: “Να φύγει ο Κοβαλέφσκι; Δεν νομίζω…”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα, “turnir.com.ua” και μίλησε για πολλά. Είπε και για τον Κοβαλέφσκι ότι «δεν νομίζω ότι θα φύγει», …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα, “turnir.com.ua” και μίλησε για πολλά. Είπε και για τον Κοβαλέφσκι ότι «δεν νομίζω ότι θα φύγει», μιας και ο προπονητής του Ηρακλή είπε, όπως το είχε κάνει πριν από λίγες μέρες και ο Πολωνός πορτιέρο ότι η ουκρανική Μέταλιστ εκδήλωσε επισήμως στον Ηρακλή το ενδιαφέρον της. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΑΛΕΦΣΚΙ: «Δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Κοβαλέφσκι. Είναι αλήθεια ότι η Μέταλιστ εκδήλωσε επισήμως το ενδιαφέρον της, ο Κοβαλέφσκι όμως δύσκολα φεύγει από την ομάδα. Ο Κοβαλέφσκι είναι ακριβός για τη Μέταλιστ. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχει κάνει στην Αυστρία και θα παραμείνει σίγουρα στην ομάδα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: «Είναι πρόκληση να πάμε τον Ηρακλή σε θέσεις Europa League μιας και χρειάζεται η ομάδα να πάει ψηλά μετά από δύο σεζόν που δεν ήταν καλή»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΙΚΑ: «Δεν είναι τραγωδία. Εμείς επιλέξαμε να παίξουμε με ομάδες με περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και καλύτερη φυσική κατάσταση. Τα αποτελέσματα δεν είναι τώρα σε πρώτο πλάνο».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «Όχι, είναι ακριβοί».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: «Στην Ελλάδα έχει τώρα πάνω από 40 βαθμούς. Το να πηγαίνεις στο εξωτερικό είναι ακριβό σε καιρούς κρίσης, χάρη στη διοίκηση όμως το καταφέραμε. Στα παιχνίδια στην Ιταλία, θα δούμε ξεκάθαρα όλα τα προβλήματα της ομάδας».

http://turnir.com.ua/futbol/25072009-protasov_kovalevskij_do_metalista_ne_pere

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top