Λίγη εμπιστοσύνη στον Όλεγκ

Οι τρεις ήττες στα ισάριθμα φιλικά που έδωσε η ομάδα, ανησύχησαν τους φίλους της και στάθηκαν η αφορμή ώστε να αρχίσουν ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με …

Οι τρεις ήττες στα ισάριθμα φιλικά που έδωσε η ομάδα, ανησύχησαν τους φίλους της και στάθηκαν η αφορμή ώστε να αρχίσουν ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με τον αν ο Ηρακλής που «χτίζει» ο Προτάσοφ, μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο νέο Πρωτάθλημα.

Με τη ψυχρή λογική των αριθμών, το αρνητικό τρία στα τρία, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Μπορεί όλοι να ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν σημασία αλλά – για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας – πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν αυτό το 3 στα 3 αφορούσε νίκες και όχι ήττες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά…

Σε αυτή την περίπτωση και εσείς αλλά και εμείς, θα ξεχνούσαμε ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν σημαίνουν τίποτα και θα αναφερόμασταν στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, έτοιμης να πρωταγωνιστήσει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Αυτό λοιπόν το οποίο δεν μπορώ να σας ζητήσω, είναι να αγνοήσετε τα αποτελέσματα των φιλικών που έδωσε η ομάδα. Εκείνο όμως το οποίο θα σας παροτρύνω να κάνετε, είναι να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη στον Όλεγκ Προτάσοφ και στα λεγόμενα του.

Στη συνέντευξη που έδωσε πριν την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, ο προπονητής του Ηρακλή, χωρίς καμία διάθεση να ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις, αναφέρθηκε στις τρεις ήττες που γνώρισε η ομάδα του, στον βαθμό που τον ενόχλησαν αυτές, αλλά και στα αίτια τους.

Πάνω από όλα όμως, ο Όλεγκ Προτασοφ, εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες του Ηρακλή. Δεν θα ήταν υπερβολή να σας πω ότι ο Ουκρανός εμφανίστηκε πιο σίγουρος για την πορεία της ομάδας από ότι στην πρώτη προπόνηση της, όταν και ο Ηρακλής δεν είχε γνωρίσει καμία από αυτές τις τρεις ήττες.

Τους λόγους για τους οποίους ο Προτάσοφ δεν ανησυχεί για τα αποτελέσματα στα τρία πρώτα φιλικά, μπορείτε να τους μάθετε διαβάζοντας (όσοι από εσάς δεν το έχετε κάνει) τη συνέντευξη του. Το μόνο το οποίο θέλω επαναλάβω είναι ότι αξίζει να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη στον Προτάσοφ και στο δικό του…ποδοσφαιρικό ένστικτο

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top