Η αποστολή του Ηρακλή για το Μπολζάνο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ηρακλή, που θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη αύριο  (27/07) στις 11:00 με προορισμό το αεροδρόμιο της Βερόνα. Από …

Ηρακλής

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ηρακλή, που θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη αύριο  (27/07) στις 11:00 με προορισμό το αεροδρόμιο της Βερόνα. Από εκεί την αποστολή θα παραλάβει το Blue Bus και θα την μεταφέρει στο Μποζάνο και συγκεκριμένα στο Πράτο Άλο Στέλβιο, όπου θα καταλύσει στο Γκάρντεν Παρκ Χοτέλ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Καρλόπουλος και Βέλλιος, όπως και ο Μπούρμπος, μιας, που επανέρχεται ο Περπερίδης, ενώ ο νεαρός Βουτσιάς φαίνεται να υπολογίζεται πολύ από την τεχνική ηγεσία και συμμετέχει κανονικά.

Να σημειωθεί ότι Ντίκα και Γιάκομπ είναι αδειούχοι και βρίσκονται στη Ρουμανία, από όπου θα ‘πετάξουν’ αύριο για τη Βερόνα, όπου θα ενσωματωθούν με την αποστολή, ενώ ο Κοβαλέφσκι – επίσης αδειούχος – έρχεται απόψε από την Πολωνία και θα αναχωρήσει κανονικά αύριο με την αποστολή.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 27 ποδοσφαιριστές:

Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Μέλκας, Μακρής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Κατσικάς, Μάρτος, Γιαννούλης, Περπερίδης, Λέκι, Σαρακατσάνος, Ντιέ, Τουμά, Φούφουλας, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Επστάιν, Πιλότο, Μιλάνο, Κονέ, Βουτσιάς, Ντίκα, Αγρίτης, Μπόσνιακ, Γιάντσης, Γιάκομπ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top