Βγήκαν τα διαρκείας

Στην διάθεση του κόσμου του Ηρακλή βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που οι διοικούντες της ομάδας προσβλέπουν στην …

Ηρακλής

Στην διάθεση του κόσμου του Ηρακλή βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που οι διοικούντες της ομάδας προσβλέπουν στην μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενώ οι σύνδεσμοι με τη σειρά τους παρέλαβαν τα καρτελάκια. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Γ.Σ. Ηρακλής ανακοινώνει ότι άρχισε η διάθεση των διαρκείας του μπάσκετ παράλληλα με αυτά του βόλεϊ. Οι τιμές τους για την κερκίδα των επισήμων GOLD 500 ευρώ – SILVER 150 ευρώ – WHITE 100 ευρώ. Για την χαμηλή κερκίδα COOPER 120 ευρώ. Διαρκείας Συνδέσμων 50 ευρώ.
Σημείωση: 1. Για τους κατόχους κάρτας μέλους του Γ.Σ. υπάρχει έκπτωση 10%. 2. Γ’ αυτούς που θα προμηθευτούν ταυτόχρονα διαρκείας μπάσκετ και βόλει επιπλέον έκπτωση 10%. Η έκπτωση δεν ισχύει στα διαρκείας των Συνδέσμων. Η διάθεση θα γίνεται από το «Ιβανώφειο», τηλ. 2310249600 και τα γραφεία του Γ.Σ. τηλ. 2310207715.
Καλούνται οι φίλοι του Ηρακλή που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των τμημάτων όπως προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους. Επίσης συνεχίζεται η διάθεση της κάρτας μέλους του Γ.Σ. Ηρακλής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη προμήθεια της”
Από την πλευρά της η Αυτόνομη Θύρα 10 ανακοίνωσε:” Από την Πέμπτη 23/7, υπάρχουν σε όλους τους συνδέσμους μας, αιτήσεις για καρτελάκια διαρκείας για το μπάσκετ και για το βόλεϊ(απαραίτητη ταυτότητα), για όλες τις κερκίδες και φυσικά τα του πετάλου στην προσιτή τιμή των 50€(και μπάσκετ και βόλεϊ)”.

 

Σχετικά Άρθρα

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top