Επιστρέφει ο Ηρακλής από την Αυστρία

Ο Ηρακλής επιστρέφει (24/7) στη Θεσσαλονίκη. Μετά από 11 μέρες στην Αυστρία επιστρέφει στη βάση του, για λίγο όμως, μιας και τη Δευτέρα (27/7) αναχωρεί και …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής επιστρέφει (24/7) στη Θεσσαλονίκη. Μετά από 11 μέρες στην Αυστρία επιστρέφει στη βάση του, για λίγο όμως, μιας και τη Δευτέρα (27/7) αναχωρεί και πάλι για το εξωτερικό, αυτή τη φορά για την Ιταλία. Η φωτογραφία είναι η αναμνηστική που ζήτησαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Ηρακλής όλες αυτές τις μέρες. Το αίτημα έγινε δεκτό και η φωτογραφία βγήκε (23/7), λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση.

Ο Ηρακλής θα έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο προκειμένου οι παίκτες να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν μιας και κατά το διάστημα της παραμονής στην Αυστρία η δουλειά που έγινε, κυρίως στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης ήταν έντονη. Και μαζί, οι απαιτήσεις για τη συνέχεια είναι εξίσου πολλές. Ο Ολεγκ Προτάσοφ πάντως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στις 23/7, ευχαρίστησε τους παίκτες για τη δουλειά. Ο Ουκρανός τεχνικός θα συνεχίσει τώρα με τους συνεργάτες του και τους παίκτες την προετοιμασία θέλοντας κυρίως να “δέσει” την ομάδα και να αποκτήσει σιγά-σιγά την ομοιογένεια που χρειάζεται.   
 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top