Βουτσιάς: “Νιώθω τυχερός”

Στην πρώτη του προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Ηρακλή ο Πασχάλης Βουτσιάς δείχνει ικανός και αποφασισμένος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δώσει …

Ηρακλής

Στην πρώτη του προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Ηρακλή ο Πασχάλης Βουτσιάς δείχνει ικανός και αποφασισμένος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο νεαρός μέσος αισθάνεται τυχερός που φορά τα κυανόλευκα και πιστεύει στον εαυτό του, όντας γενικά αισιόδοξος για την νέα σεζόν.

Όσο αγωνίστηκε στα τρία φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους ο Πασχάλης Βουτσιάς έδειξε ότι θέλει πολύ να παίξει ποδόσφαιρο στον Ηρακλή με αξιώσεις.

Ο μέσος των κυανόλευκων μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη δική του προσωπική εμπειρία, στην πρώτη του προετοιμασία, τονίζοντας αρχικά: «Είναι κάτι διαφορετικό για μένα αυτό που ζω. Έχω συμπαίκτες έμπειρους ποδοσφαιριστές και δουλεύω με έναν καταξιωμένο προπονητή. Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός. Δεν είμαι εγώ σε θέση να με κρίνω. Πιστεύω μέσα από τις ευκαιρίες που θα δοθούν να ικανοποιήσω τον προπονητή μου».

Όσο για αρνητικά αποτελέσματα και την παρουσία της ομάδας στα φιλικά, τόνισε: «Μας πειράζει που χάνουμε, κανένας δεν θέλει να χάνει αλλά δουλεύουμε σκληρά. Δεν μπορώ να κρίνω τι φταίει και χάσαμε, θα το κρίνει ο προπονητής. Ήρθαν πολύ καινούριοι παίκτες και πιστεύω ότι στην Ιταλία θα πάμε καλύτερα. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά. Πάντα μια ομάδα πρέπει να ξεκινά με στόχους. Η διοίκηση έκρινε ότι οι στόχοι της ομάδας θα είναι συγκεκριμένοι».

Σχολιάζοντας το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και την συνεργασία του με τον Όλεγκ Προτάσοφ, ο Βουτσιάς ανέφερε: «Οι παλιότεροι μας προσέχουν σαν τα μάτια τους, είναι φανταστικοί. Μας συμβουλεύουν σε  ότι αφορά την ποδοσφαιρική μας πορεία και αυτό μας βοηθά πολύ εμάς τους νεαρούς. Ο κ Προτάσοφ έχει παίξει ποδόσφαιρο και κάθε υπόδειξη του είναι πολύ χρήσιμη και σημαντική».

Ο Πασχάλης Βουτσιάς περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη στιγμή που θα έρθει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Έχω επεξεργαστεί στο μυαλό μου τη στιγμή μου που θα παίξω στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θα είμαι έτοιμος να μπω να παίξω». Ο νεαρός μέσος του Ηρακλή έχει πρότυπο τον Λουίς Φίγκο, ενώ παράλληλα με το ποδόσφαιρο σπουδάζει νοσηλευτική.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top