Κανονικά οι “τρεις”

Μετά το ρεπό που δόθηκε το πρωί, οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (22/7). Το πρόγραμμα ακολούθησαν κανονικά οι Τουμά, …

Ηρακλής

Μετά το ρεπό που δόθηκε το πρωί, οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (22/7). Το πρόγραμμα ακολούθησαν κανονικά οι Τουμά, Πιλότο και Μιλάνο, ενώ ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε στους παίκτες μετά και την τρίτη ήττα από τη Μόναχο 1860.

Ομιλία και διπλό περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή στο Χοφ της Αυστρίας. Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε στους παίκτες πριν ξεκινήσουν να γυμνάζονται, ζητώντας μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση, μετά και την ολοκλήρωση των φιλικών αγώνων στο πρώτο αυτό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Ουκρανός τεχνικός έκανε αρκετές παρατηρήσεις και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στην οποία συμμετείχαν κανονικά οι Τουμά, Πιλότο και Μιλάνο. Οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί στην τελευταία αναμέτρηση με την Μόναχο 1860.

Για ακόμα μία φορά η άσκηση που ακολουθήθηκε πριν το διπλό αφορούσε το να κυκλοφορεί η μπάλα με τη μία. Κάτι που επιθυμεί ο Προτάσοφ να δει να το εφαρμόζουν οι παίκτες του και στα παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top