Το στοίχημα του Σαρμπέλ

«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον». Ο Σαρμπέλ Τουμά τρέχει, όπως τρέχουν όλοι, για να προλάβει. Τι; Να «δέσει» ο …

Ηρακλής

«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον». Ο Σαρμπέλ Τουμά τρέχει, όπως τρέχουν όλοι, για να προλάβει. Τι; Να «δέσει» ο Ηρακλής ως ομάδα. Τα πολλά νέα πρόσωπα δεν γίνονται σύνολο από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει όμως να γίνει. Και στη συνέντευξη που έδωσε ο Σουηδός του Ηρακλή (σε ηλικία τεσσάρων χρόνων πήγε από τον Λίβανο στη σκανδιναβική χώρα) στάθηκε πολύ σε αυτό.

Και για τον ίδιο είναι ένα στοίχημα μιας και λόγω του παραγκωνισμού του στην Γκλάντμπαχ έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Είναι όμως αποφασισμένος να βγει μπροστά όπως ζητά ο Ηρακλής να το κάνουν όλοι οι παίκτες που ήρθαν τώρα με μεταγραφή. Θέλει να κάνει τόσα πολλά με τη νέα του ομάδα. Μεταξύ άλλων, ο Τουμά, ένας άνθρωπος που, ανάμεσα στα άλλα, είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, είπε τα εξής:

-Έχεις κάποιο μότο;
«Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό. Δεν έχει σημασία  πόσο σκληρή είναι καμιά φορά η ζωή, πρέπει να ευχαριστείς τον Θεό και να κρατάς τα θετικά πράγματα».

-Τι είναι για σένα το ποδόσφαιρο;
«Σαν παιδί ήμουν τρελός με το ποδόσφαιρο. Πολλοί νομίζουν ότι είναι απλό. Για μένα όμως είναι το ίδιο πράγμα σαν να είσαι αρχιτέκτονας ή να κάνεις κατασκευές».

-Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα;
«Ναι. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να δέσουμε ως ομάδα και αυτό κάνουμε τώρα. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

-Μετά τον παραγκωνισμό σου στην Γκλάντμπαχ (σ.σ. σε επίσημο παιχνίδι έχει να παίξει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο) είναι και ένα δικό σου στοίχημα, αυτή η σεζόν;
«Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Σίγουρα μου έλειψαν τα παιχνίδια, δουλεύουμε όμως. Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω θαύματα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ως ομάδα».

-Ο κόσμος έχει απαιτήσεις.
«Τους καταλαβαίνω τους φιλάθλους. Θέλουν το καλύτερο για την ομάδα και εμείς είμαστε χαρούμενοι όταν τους του δίνουμε. Αξίζουν να έχουν καλό ποδόσφαιρο και καλά αποτελέσματα. Η υποστήριξή τους είναι σημαντική και όταν μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο είναι ό,τι καλύτερο».

Στο ελληνικό Πρωτάθλημα υπάρχει και ο Μαϊστόροβιτς, υπάρχει και ο Μέλμπεργκ, Σουηδοί που τους ξέρει καλά. Περισσότερο όμως τον αμυντικό της ΑΕΚ με τον οποίον είναι και προσωπικοί φίλοι.

-Τι θα έλεγες για τον Μαϊστόροβιτς;
«Είναι πολύ καλός μου φίλος. Ένας πολύ καλός παίκτης. Ξέρει ότι θα κάνω τα πάντα για να τον δυσκολέψω. Έχω κόλπα για αυτόν και το ξέρει».

Ο Τουμά πριν έρθει μίλησε με τον Κένεντι Μπακιρτζίογλου που, όπως είναι γνωστό, του είπε τα καλύτερα λόγια. Με τη γυναίκα του, τη Σόνια, έχουν δύο παιδιά, τον Φίλιπ (εξήμιση χρόνων) και την Ιζαμπέλ που είναι τρεισήμισι.
 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

41 χρόνια από τότε, που οι Ηρακλειδείς “βούλιαξαν” τον Κολινδρό…

Ποδόσφαιρο

Iraklis Kalamaria Group: “Κάποιοι καπηλεύονται το όνομα του Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top