Ντένις Επστάιν: “Πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα” (video)

Ο Ντένις Επστάιν θέλει να πετύχει πολλά με την ομάδα. Γνωρίζει όμως ότι τώρα δεν είναι η ώρα των λόγων αλλά της δουλειάς. Και ο …

Ηρακλής

Ο Ντένις Επστάιν θέλει να πετύχει πολλά με την ομάδα. Γνωρίζει όμως ότι τώρα δεν είναι η ώρα των λόγων αλλά της δουλειάς. Και ο Γερμανός μιλώντας (21/7) στο Φούσλσι, κράτησε αποστάσεις από τα μεγάλα λόγια. Καταλαβαίνει και αυτός όπως όλοι ότι η ομάδα θα χρειαστεί τον χρόνο της για να γίνει σύνολο. Και αυτά περίπου είπε…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ: «Είναι λίγο χαζό να συζητάμε πάντα για το αν μπορούμε να πάμε ΟΥΕΦΑ. Στόχος της ομάδας είναι να συλλέγει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί. Ισως είναι ελληνική νοοτροπία και στην αρχή να συζητάμε για μεγάλα πράγματα. Πρέπει όμως να προχωράμε βήμα-βήμα, να μαζεύουμε πόντους».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: «Πρέπει να προσπαθούμε σκληρά και σιγά-σιγά να πηγαίνουμε ψηλά. Για αυτό είμαστε εδώ. Για να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες από διαφορετικές χώρες και θα πρέπει να δέσουμε ως ομάδα. Το καλό είναι ότι υπάρχουν καλοί και έμπειροι παίκτες».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ: «Παίζουμε με δύσκολες ομάδες και πιο έτοιμες. Μετά την Ιταλία (σ.σ. ο Ηρακλής επιστρέφει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα αναχωρεί για την Ιταλία) θα είμαστε πιο έτοιμοι».

ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: «Και τώρα θα προσπαθήσω να πετύχω έναν συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα είχα κάνει τίποτα. Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα».

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΥΖ ΕΠΑΙΞΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: «Ο προπονητής με ρώτησε πριν από το παιχνίδι αν έχω παίξει σε αυτή τη θέση άλλη φορά και του είπα στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας. Αν ο προπονητής μου πει ότι παίζω αριστερός μπακ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top