Λεώνης τέλος από τον ΠΑΟ

Ο Αλέκος Λεώνης τελείωσε από τον Παναθηναϊκό! Υπόθεση προδιαγεγραμμένη, για όσους γνώριζαν την περίπτωση από κοντά. Απλώς, σήμερα (21/07), αργά το βράδυ λύθηκε και τυπικά …

Διάφορα

Ο Αλέκος Λεώνης τελείωσε από τον Παναθηναϊκό! Υπόθεση προδιαγεγραμμένη, για όσους γνώριζαν την περίπτωση από κοντά. Απλώς, σήμερα (21/07), αργά το βράδυ λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του Λεώνη με τους «πρασίνους».

Η αλήθεια είναι ότι ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ουδέποτε μπολιάστηκε στην ατμόσφαιρα του αθηναϊκού συλλόγου και ουδέποτε βρήκε δεσμούς με τον κόσμο, αλλά και τον ευρύτερο διοικητικό τομέα του Παναθηναϊκού.

Πέρσι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ευχέρεια αγωνιστικών επιλογών και την οικονομική άνεση, που πίστευε ότι θα βρει στην ομάδα του Γιαννακόπουλου και οι συνθήκες τον έφεραν στα επίπεδα της εικονικής παραίτησης, προκειμένου να αναταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στον αγωνιστικό – και όχι μόνο – τομέα.

Το καλοκαίρι, που διανύουμε, ο Αλέκος Λεώνης διαπίστωσε ότι βρισκόταν καθ’ οδόν σε μια δεύτερη σερί καταστροφική για την καριέρα του χρονιά, λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας και της οικονομικής δυσπραγίας στο «πράσινο» βολεϊκό στρατόπεδο. Φρόνησε ότι ήταν καλύτερη η αποχώρηση. Κάπου προς τα εκεί τον εξώθησαν και οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας.

Φεύγει μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Βαλσαμίδη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Όσοι είναι κοντά του, κάνουν λόγο για ένα μεγάλο βάρος, που έφυγε από πάνω του και είχε συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό.

«Ακόμη και στον Ηρακλή, μετά από τέτοια χρονιά και με τόσο μικρό μπάτζετ κάνανε ομάδα από τον Μάιο και μάλιστα με καλές επιλογές. Αλλά εκεί ξέρουν το αντικείμενο», παραπονέθηκε στο οικείο περιβάλλον του προσφάτως, αναφερόμενος στα της παλιάς αγάπης του, ο – κατά πολλούς – κορυφαίος Έλληνας τεχνικός…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top