Κινείται για Μποχορίδη

Η νηνεμία στα μεταγραφικά του Ηρακλή είναι εμφανής τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ομάδας στοχεύουν σε νεαρούς παίκτες που μπορούν στο μέλλον να …

Ηρακλής

Η νηνεμία στα μεταγραφικά του Ηρακλή είναι εμφανής τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ομάδας στοχεύουν σε νεαρούς παίκτες που μπορούν στο μέλλον να κάνουν καριέρα. Κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Λευτέρης Κακιούσης αφού από τα χέρια του έχουν περάσει νεαροί παίκτες που στην πορεία έκαναν μεγάλη καριέρα. Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα.

Ετσι, στους κυανόλευκους κινούνται για την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ Νίκου Μποχορίδη (1.92). Ο νεαρός άσος άρχισε την καριέρα του από τον Αρη και το 2007 μεταπήδησε στο Μακεδονικό στην Β΄ Εθνική. Πέρυσι, ήταν μέλος της ΤΣΣΚΑ Σόφιας όπου πρόεδρος ήταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, Γιώργος Στεργιανόπουλος και τζένεραλ μάνατζερ ο Μπάνε Πρέλεβιτς.
Οσο για το θέμα του Λευτέρη Ακεψιμαϊδη, ο Ηρακλής τα έχει βρει στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον Ερμή Λαγκαδά και ο 24χρονος παίκτης θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top