Ατομικό πρόγραμμα για Πιλότο, Τουμά, Μιλάνο

Λίγες ώρες πριν την τρίτη και τελευταία φιλική αναμέτρηση με τη Μόναχο 1860 πραγματοποιήθηκε στο Χοφ της Αυστρίας προπόνηση που περιλάμβανε τα… πάντα. Τρέξιμο με …

Ηρακλής

Λίγες ώρες πριν την τρίτη και τελευταία φιλική αναμέτρηση με τη Μόναχο 1860 πραγματοποιήθηκε στο Χοφ της Αυστρίας προπόνηση που περιλάμβανε τα… πάντα. Τρέξιμο με μπάλα και χωρίς, εκτελέσεις στημένων φάσεων αλλά ειδικό πρόγραμμα και σήμερα (21/7) για τους Μιλάνο, Πιλότο και Τουμά.

Με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς οι κυανόλευκοι ακολούθησαν ασκήσεις αρχικά που περιλάμβανα τρέξιμο, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι κατά κάποιον τρόπο βασικοί συμμετείχαν σε εκτέλεση στημένων φάσεων. Σέντρες από τους Βουτσιά και Επστάιν και κινήσεις από τους Λέκι, Παπαζαχαρία, Γιάκομπ και Γιαννούλη ζητούσε ο Προτάσοφ, ώστε να βρουν τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Κουβαλέφσκι.

Στην άλλη εστία οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν σε διπλό, ενώ ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν και σήμερα οι Μιλάνο, Πιλότο και Τουμά. Οι τρεις του συμμετείχαν δε διάφορες ασκήσεις με τραμπολίνο και όχι μόνο, υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρύδα. 

Εκαναν διάφορες ασκήσεις με τραμπολίνο και μαξιλάρια ισοροπίας και τα βίντεο είναι χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top