“Τα πάντα έχουν αλλάξει”

«Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα είναι καλύτερα». Ο Σερζ Ντιέ δεν κρύβει την …

Ηρακλής

«Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα είναι καλύτερα». Ο Σερζ Ντιέ δεν κρύβει την ικανοποίησή του από την πορεία της προετοιμασίας και δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή.

Για τις δύο ήττες στα πρώτα φιλικά και αν επηρεάζουν καθόλου την ομάδα, ήταν απόλυτος: «Δεν μας επηρεάζουν. Το σημαντικό είναι την στιγμή αυτή να δέσει η ομάδα αφού έχουν έρθει πολύ καινούριοι παίκτες και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την πορεία της προετοιμασίας. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Όλα έχουν αλλάξει. Είναι πολύ καλύτερα. Τα πάντα. Η οργάνωση, το επίπεδο της ομάδας, τα πάντα».

Για την συνεργασία του με τον Πιλότο, ο Ντιέ δήλωσε ότι: «Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Πιλότο όπου έρχεται από ένα καλό πρωτάθλημα με την Ακαδέμικα όπου ήταν αρχηγός. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Έχουμε καλή συνεργασία και με τον Κονέ και τον Παπαστεριανό. Αυτό που έχει σημασία είναι να δέσουμε το κέντρο της ομάδας».

Για το μέλλον του στο Καυταντζόγλειο, μετά και την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου, είπε: «Δεν έχω πρόβλημα να τελειώσω την καριέρα μου στον Ηρακλή. Η διοίκηση μου έδειξε πόσο με ήθελε. Γιατί να μην τελειώσω την καριέρα μου στο Ηρακλή».

Είναι γνωστή η σχέση του Ντιέ με τον κόσμο και μάλιστα δεν έκρυψε ότι ένας από τους λόγους που πήρε την απόφαση να παραμείνει, ήταν η αγάπη των φίλων της ομάδας. «Είναι ένας από τους λόγους που έμεινα εδώ. Θα πρέπει να τους δώσουμε αυτό που πραγματικά θέλει. Διακρίσεις και να χαίρεται να βρίσκεται ψηλά η ομάδα του που τρία χρόνια δεν τις χάρηκε. Για αυτό και φέτος θα πρέπει να το επιτύχουμε αυτό. Ο Ηρακλής μετά από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι επίσης ένα μεγάλο κλαμπ και θα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό. Αυτό που μας έλειπε πέρσι ήταν η εμπειρία και εξαιτίας αυτής χάθηκαν κάποια παιχνίδια πέρσι. Το να ελέγξουμε κάποια παιχνίδια που ήταν υπέρ μας. Θα πρέπει να αλλάξουμε την έδρα μας. Κάθε ομάδα που θα έρχεται να φοβάται το Καυτανζόλγιεο. Η αρχή θα είναι πάρα πολύ σημαντική και θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη. Θέλουμε να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε».

 

 

 

 

  

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top