“Θετικό κλίμα για Κοβαλέφσκι”

«Υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Πολύκαρπος, μίλησε για την πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησε επί αυστρικού εδάφους με τον …

Ηρακλής

«Υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Πολύκαρπος, μίλησε για την πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησε επί αυστρικού εδάφους με τον εκπρόσωπο του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία της ομάδας να επεκτείνει το συμβόλαιο του Πολωνού πορτιέρο, το οποίο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Καταστήσαμε σαφές στον Κοβαλέφσκι και τον εκπρόσωπο του ότι θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα. Βέβαια για να υπάρξει κάτι θετικό, πρέπει να υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο πλευρές. Κάτι ουσιαστικό δεν υπάρχει, απλά το κλίμα είναι θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές», ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις». Για το κλίμα που συνάντησε στην Αυστρία, είπε ότι… ««Είναι θετικά τα μηνύματα. Είδα ένα καλό κλίμα, με τους παίκτες να κάνουν πλάκα για να αποφορτιστούν από την ένταση. Το κλίμα που πήρα, αυτά που είδα με κάνουν αισιόδοξο. Οι νέοι έχουν εγκλιματιστεί με τους παλιούς».

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυση, τόνισε: «Αυτή την στιγμή υπάρχει ένας ολοκληρωμένος κορμός, ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου. Θα κινηθούμε αν παρουσιαστεί κάτι πολύ καλό. Δεν είναι όμως αυτοσκοπός μας. Έχουμε μπροστά μας 1,5 μήνα. Θα δούμε».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top