Ο Όλεγκ Προτάσοφ απαιτεί με την μία οι πάσες – γκολ και αποκρούσεις (video)

Ο… χειμώνας που ξαφνικά έπιασε στο Φούσλσι άλλαξε ελαφρώς το πρόγραμμα του Ηρακλή αυτό όμως δεν σημαίνει (υπάρχουν τα σχετικά video μέσα στο θέμα) ότι …

Ηρακλής

Ο… χειμώνας που ξαφνικά έπιασε στο Φούσλσι άλλαξε ελαφρώς το πρόγραμμα του Ηρακλή αυτό όμως δεν σημαίνει (υπάρχουν τα σχετικά video μέσα στο θέμα) ότι οι προπονήσεις του Σαββάτου, 18/7, δεν είχαν ένταση. Το παιχνίδι με την Κλουζ μπορεί να αναβλήθηκε, όπως είναι γνωστό, ο Ολεγκ Προτάσοφ όμως και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τημ της ομάδας πήγαν με τους παίκτες στο γήπεδο και, κυρίως το απόγευμα, στο πρόγραμμα μπήκαν και ασκήσεις με την μπάλα.

Ο Ολεγκ Προτάσοφ θέλει να κάνει οτιδήποτε για να μπορέσει να περάσει στην ομάδα το γρήγορο ποδόσφαιρο και τις γρήγορες πάσες για αυτό και χώρισε το γήπεδο σε δύο μέρη, έβαλε τέσσερις εστίες (κάνοντας έτσι τις προϋποθέσεις για δύο «διπλά»), κάλεσε και τους τέσσερις τερματοφύλακες (Κοβαλέφσκι, Μπαντή, Μέλκα και Μακρή), χώρισε τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες και βγήκαν για παιχνίδι σε μικρό χώρο πλέον, εκεί όπου λόγω… τετραγωνικών μέτρων, οι παίκτες μπορεί και να υποχρεώνονται να παίξουν πιο γρήγορα. Τα video είναι χαρακτηριστικά.

Ο ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, Ο ΚΟΒΑΛΕΦΣΚΙ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ

Ο ΓΙΑΝΤΣΗΣ, ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΝΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

Ο ΝΤΙΚΑ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΚΟΒΑΛΕΦΣΚΙ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΝΤΙΚΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

 

Ο ΓΙΑΚΟΜΠ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ 

strong>

 

 

 

 

 

  

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top