Ιβάν Μπόσνιακ: “Υπάρχουν δυνατοί χαρακτήρες στην ομάδα”

Ο Ιβάν Μπόσνιακ μπορεί να προέρχεται από σεζόν όπου δεν σκόραρε, αλλά η δίψα του να βοηθήσει τον Ηρακλή με οποιονδήποτε τρόπο είναι μεγάλη. Ο …

Ηρακλής

Ο Ιβάν Μπόσνιακ μπορεί να προέρχεται από σεζόν όπου δεν σκόραρε, αλλά η δίψα του να βοηθήσει τον Ηρακλή με οποιονδήποτε τρόπο είναι μεγάλη. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε για τη νέα σελίδα την καριέρα του και τα όσα ονειρεύεται να πετύχει με τους κυανόλευκους.
Από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα του Ηρακλή, ο Ιβάν Μπόσνιακ έδειξε το πόσο θέλει να διακριθεί και να ξεφύγει από τη μέτρια σεζόν που είχε με τη Γκενκ στο Βέλγιο
.

Ο ίδιος εξήγησε το γιατί πήρε την απόφαση να έρθει στον Ηρακλή: Μίλησα με τους ανθρώπους του Ηρακλή πριν τέσσερις μήνες. Είχα συναντηθεί με τον Ηλία Πουρσανίδη στις Βρυξέλλες. Ήταν όλα σωστά από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν και είμαι πολύ ικανοποιημένος που συμφώνησα με τον Ηρακλή. Μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και αυτό το εκτίμησα. Στην Κροατία κατέκτησε τα πάντα και δεν ήθελα να γυρίσω πίσω. Πιστεύω πως στον Ηρακλή θα μπορέσω να πετύχω νέα πράγματα».

Σε ερώτηση για το υπάρχον υλικό του Ηρακλή, ο Κροάτης είχε θετικά να πει: «Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να δέσουμε σαν σύνολο. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να κρατηθούν αυτοί οι παίκτες και να συνεχίσουν τις επόμενες χρονιές. Υπάρχουν δυνατοί χαρακτήρες στην ομάδα και αυτό είναι εξίσου σημαντικό».

Η Εθνική Κροατίας είναι κάτι που του έχει λείψει και όπως λέει ο ίδιος, θα επιδιώξει να επιστρέψει σε αυτήν μέσω του Ηρακλή:  «Εύχομαι μέσω του Ηρακλή να επιστρέψω στην Εθνική. Το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στην Ιαπωνία στο Μουντιάλ. Τώρα νιώθω πολύ καλά και πιστεύω στον εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις, έχεις συμπαίκτες και πρέπει να κάνεις πολλά μέσα στο γήπεδο. Και να σκοράρω και να πασάρω».

Αναφέροντας τους λόγους που δεν σκόραρε πέρσι, τόνισε: «Ξεκίνησα πολύ καλά στη Γκενκ αλλά τραυματίστηκα και με πίεσαν για να επιστρέψω νωρίς στους αγωνιστικούς χώρους. Χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να επανέλθω. Δεν έπρεπε να παίξω τόσο νωρίς και να αγωνίζομαι 90λεπτα αμέσως μετά τον τραυματισμό. Έπαιξα στην τρίτη σεζόν σε λάθος θέση και δε μου βγήκε. Προτιμώ να έχω χώρο μπροστά μου στην επίθεση. Θέλω να τρέχω πολύ μέσα στο γήπεδο».

Μία από τις… δουλειές που θα έχει εντός αγωνιστικού χώρου είναι και το γκολ. Ο Μπόζνιακ σχολιάζει για αυτό:  «Ποτέ δεν έχω στόχους για το πόσα γκολ θα πετύχω. Θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω φέτος να πετύχουμε πολλά γκολ ως ομάδα. Κάθε παίκτης έχει πίεση, είναι φυσιολογικό. Όταν αγωνίζεσαι όμως πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και τα γκολ θα έρθουν».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top