Βαλκανικό Πρωτάθλημα: «Αργυροί» οι έφηβοι

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/7) στην πόλη Ντανίλοβγκραντ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στον τελικό …

Διάφορα

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/7) στην πόλη Ντανίλοβγκραντ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από την «οικοδέσποινα» ομάδα του Μαυροβουνίου με 3-1 σετ (23-25, 25-21, 21-25, 21-25).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Καραβιδόπουλος, που είχε στη διάθεσή του για τα δύο πρώτα σετ του τελικού τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Ανδρέα Φράγκο μόνο για το πρώτο (ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και αντικαταστήθηκε), τόνισε: «Σε αυτή τη φάση ήταν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαμε να πετύχουμε. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά, οι τρεις ελλείψεις (Τζούριτς, Φράγκος και Πελεκούδας) αποδείχθηκαν καθοριστικές στην εξέλιξη του τελικού».

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης 1π., Τζούριτς 16, Ρουμελιωτάκης 10, Φράγκος 7, Χαραλαμπίδης 5, Λυκούρεσης 11, Δαρίδης (λ.) / Κολτσιάκης , Τσολάκος 2, Γεωργιάδης 3, Σακόγλου 3, Ν. Εφραιμίδης 9.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top