Γιάντσης: “Θα έρθουν καλύτερες μέρες”

Μετά τα τελευταία δύσκολα χρόνια για τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Γιάντσης δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα μαζί με τους συμπαίκτες του και να έρθουν όπως …

Ηρακλής

Μετά τα τελευταία δύσκολα χρόνια για τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Γιάντσης δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα μαζί με τους συμπαίκτες του και να έρθουν όπως αναφέρει καλύτερες μέρες. Επιθυμία του να γίνει «κάστρο» το Καυτανζόγλειο και ο Γηραιός να αποκτήσει ξανά το ρόπαλο του. Ο Δημήτρης Γιάντσης μίλησε την Πέμπτη (17/7) στους εκπροσώπους του Τύπου από το Φούσλσι της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή και τις βλέψεις του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Αρχίζουμε με όνειρα και φιλοδοξίες. Ήρθαν παίκτες οι οποίοι είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και θα μας βοηθήσουν σημαντικά τη νέα χρονιά. Θα είμαστε μια σκληροτράχηλη ομάδα που θα δυσκολεύει τους πάντες. Στόχος μας είναι να κάνουμε το Καυτανζόγλειο κάστρο, να μας φοβούνται οι αντίπαλοι, να ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολα. Χωρίς έδρα δε μπορείς να κάνεις τίποτα», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Να μην ξανασυμβεί αυτό που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, όταν φτάσαμε στο σημείο να έρχονται κάποιες ομάδες και να θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Έχουμε απογοητεύει τον κόσμο μας και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Σε ερώτηση για την φιλοσοφία και τα «θέλω» του Όλεγκ Προτάσοφ, ο επιθετικός του Ηρακλή τόνισε: «Δε θέλει να γεμίζουμε τη μπάλα, θέλει στρωτό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι φέτος θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο επιθετικό. Δε θέλει να κρατάμε τη μπάλα και να είμαστε παθητικοί, αλλά να παίζουμε ενεργητικά. Φέτος θα σκοράρουμε περισσότερο. Είναι ένας νέος προπονητής και θα περάσει τη δική του φιλοσοφία».

Για τους ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες που διαθέτει η ομάδα, ο Δημήτρης Γιάντσης σχολίασε: «Μέσα από τον ανταγωνισμό βελτιώνεσαι. Πρέπει να λειτουργούμε σαν σφουγγάρια όταν είμαστε δίπλα σε παίκτες όπως ο Ντίκα που έχουν παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που κάναμε τόσα χρόνια με τον Τάσο Κατσαμπή να το συνεχίσουμε. Είναι σαν δάσκαλοι μας μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top