Ο Παπαζαχαρίας επέστρεψε στην ομάδα

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας είναι ξανά κοντά στον Ηρακλή, μετά το ταξίδι του στην Αγγλία. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από το Μπρίστολ όπου δοκιμάστηκε σε …

Ηρακλής

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας είναι ξανά κοντά στον Ηρακλή, μετά το ταξίδι του στην Αγγλία. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από το Μπρίστολ όπου δοκιμάστηκε σε δύο φιλικά παιχνίδια και πλέον από το μεσημέρι της Παρασκευής (18/7) βρίσκεται στο ξενοδοχείο της κυανόλευκης αποστολής στο Φούσλσι της Αυστρίας.

Μετά από λίγες ημέρες παραμονής του στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπρίστολ Σίτι, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα αρχικά και εν συνεχεία για την Αυστρία. Σήμερα το μεσημέρι έφτασε στο ξενοδοχείο του Ηρακλή, εκεί όπου τον υποδέχτηκαν με μία… ζεστή αγκαλιά οι νεαροί επίσης συμπαίκτες του, Γιαννούλης, Μπαντής και Ιωαννίδης.

Ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ζητώντας μία μέρα να ξεκουραστεί από το ταξίδι και να προσαρμοστεί στα δεδομένα της προετοιμασίας της ομάδας του.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top