Γιαννούλης:”Εμείς, να κάνουμε έδρα το Καυτανζόγλειο” (video)

Το Καυτανζόγλειο πρέπει να ξαναγίνει έδρα. Επιδόσεις σαν αυτές των προηγούμενων χρόνων (με τέσσερις εντός έδρας νίκες π.χ. την προηγούμενη σεζόν), δεν θα πρέπει να …

Ηρακλής

Το Καυτανζόγλειο πρέπει να ξαναγίνει έδρα. Επιδόσεις σαν αυτές των προηγούμενων χρόνων (με τέσσερις εντός έδρας νίκες π.χ. την προηγούμενη σεζόν), δεν θα πρέπει να ξαναγίνουν. Ο Κώστας Γιαννούλης το ζητά αυτό από την ομάδα. Δείτε και στα νέα video της “BLUEARENA” τι λέει για την παρουσία του κόσμου στην «πρώτη» και τις ζητά ο Ολεγκ Προτάσοφ από τους παίκτες.

Ο Γιαννούλης είναι ο μόνος παίκτης που παρέμενε στην ομάδα από τους 15 που είχαν έρθει πριν από δύο καλοκαίρια. «Ηξερα και τότε ότι θα πρέπει να δουλέψω πολύ όπως και αποδείχτηκε στην πράξη. Η δουλειά δεν σταματά ποτέ». Αυτός και ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι οι δύο βασικές επιλογές του Ολεγκ Προτάσοφ για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Γιαννούλης λέει μερικά πράγματα από τη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Ουκρανός τεχνικός στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Η παρουσία του κόσμο στην πρώτη προπόνηση της ομάδας σχολιάστηκε αρκετά. Ο Γιαννούλης αναφέρεται στο θετικό αντίκτυπο που είχε στην ομάδα.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

Ο Γιαννούλης δεν θέλει να μιλά για στόχους. «Ας ξεκινήσουμε πρώτα, να πάρουμε την πρώτη νίκη, να μπούμε δυνατά στο Πρωτάθλημα και τα ξαναλέμε. Η ομάδα ενισχύθηκε πολύ. Ανέβηκε ποιοτικά και θα πάμε καλύτερα. Και θέλει να γίνει έδρα, και πάλι, το Καυτανζόγλειο.  «Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε έδρα το Καυτανζόγλειο. Ο κόσμος είναι κοντά μας. Θέλουμε νίκες γιατί είναι και θέμα ψυχολογίας».

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top