ΜΑΡΤΟΣ: «Θέλουμε χρόνο» (video)

Ο Χαβιέρ Μάρτος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν από κοντά την προετοιμασία του Ηρακλή στην Αυστρία. Η BLUARENA σας παρουσιάζει τα κυριότερα αποσπάσματα, …

Ηρακλής

Ο Χαβιέρ Μάρτος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν από κοντά την προετοιμασία του Ηρακλή στην Αυστρία. Η BLUARENA σας παρουσιάζει τα κυριότερα αποσπάσματα, ενώ ακολουθεί και βίντεο των δηλώσεων του Ισπανού άσου.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ: «Αν δεν κερδίσουμε δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Ακόμα και αν είμαστε πίσω στην φυσική κατάσταση σε σύγκριση με την Λεχ Πόζναν, υπήρχαν διαστήματα του παιχνιδιού που παίξαμε εξαιρετικά. Όσον αφορά το επίπεδο της ομάδας είναι μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και θέλουμε χρόνο για να βρεθούμε μεταξύ μας».

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ: «Ο προπονητής μας έχει μία φιλοσοφία που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Στόχος μας θα είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό τα πλαϊνά μπακ να έχουν και επιθετική λειτουργία. Θα δουλέψουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τον ρυθμό ακόμα και 100 λεπτά. Είναι διαφορετική η στρατηγική σε κάθε αγώνα αλλά θέλουμε να έχουμε υψηλό ρυθμό σε κάθε αγώνα. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι και το επίπεδο ποιότητας έχει ανέβει πάρα πολύ. Σαν ομάδα αρχίσουμε να δένουμε και αισθανόμαστε καλά».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ: «Ένα μεγάλο λάθος που κάναμε πέρυσι ήταν ότι… πουλάγαμε στα λόγια μία θέση στην Ευρώπη, αλλά έπρεπε να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι την αξίζαμε. Ήταν ένα καλό μάθημα το περσινό. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα έχω περισσότερα λεπτά στην κανονική μου θέση και αυτό θα με βοηθήσει σημαντικά».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ: «Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου στις νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν. Θέλουμε την στήριξη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Φέτος το πρόβλημα του γκολ θεωρώ ότι έχει λυθεί, το βλέπουμε στις προπονήσεις. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα γιατί αν τα καταφέρουμε θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top