«ΚΙ ΕΓΩ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Γίνονται και αυτά. Μία κοπέλα από την Αυστρία, η Κέρστιν (φωτό) βρέθηκε πριν μία βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για διακοπές και έδωσε το «παρών» στην πρώτη …

Ροπαλιές

Γίνονται και αυτά. Μία κοπέλα από την Αυστρία, η Κέρστιν (φωτό) βρέθηκε πριν μία βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για διακοπές και έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή. Λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε πως στα μέρη της οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι. Δεν έχασε την ευκαιρία, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Λεχ Πόζναν.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή με την Λεχ Πόζναν στο Χοφ της Αυστρίας το απόγευμα της Τρίτης (14/7), έκανε την εμφάνιση της στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο μια ξανθιά κοπέλα που φορούσε φανέλα των κυανόλευκων.

Όλοι απόρησαν βλέποντας της και εμείς αμέσως την ρωτήσαμε αρχικά που βρήκε τη συγκεκριμένη φανέλα του Ηρακλή. Η απάντηση της εντυπωσιακή: «Βρέθηκα πριν λίγες μέρες για διακοπές στη Θεσσαλονίκη και επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο έμαθα για την πρώτη προπόνηση του Ηρακλή. Δεν έχασα την ευκαιρία και την παρακολούθησα από κοντά», τόνισε αρχικά η Κέρστιν για να συμπληρώσει:

«Ήταν πραγματικά κάτι το εντυπωσιακό. Χιλιάδες φίλαθλοι να τραγουδούν για την ομάδα τους. Μια εικόνα που μου άρεσε πάρα πολύ και επειδή ήθελα να θυμάμαι κάτι από εκείνη τη μέρα πήρα μία φανέλα. Η χαρά μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν ενημερώθηκα πως στο Χοφ θα δώσει φιλικό παιχνίδι ο Ηρακλής. Δεν έχασα την ευκαιρία και ήρθα να δω την ομάδα από κοντά».

Η Κέρστιν παρακολούθησε ολόκληρο το παιχνίδι με την Λεχ Πόζναν και συχνά πυκνά τραβούσε φωτογραφίες τους παίκτες του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top