“Θα κάνω τη δουλειά μου” (video)

Θα είναι αυτός (ή μάλλον, και αυτός) που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ; Μόνο τα παιχνίδια και το γήπεδο θα το δείξουν. Ο …

Ηρακλής

Θα είναι αυτός (ή μάλλον, και αυτός) που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ; Μόνο τα παιχνίδια και το γήπεδο θα το δείξουν. Ο Βικτοράς Γιάκομπ πάντως το θέλει πολύ. Με τη Λεχ Πόζναν σκόραρε. Ο Ρουμάνος επιθετικός γνωρίζει ότι αυτή είναι η δουλειά του. Δείτε την “BLUEARENA” και χαρακτηριστικά στιγμιότυπα των δηλώσεών του. Με ύψος 1.91, θέλει τους ώμους του να αντέξουν την πίεση.

Στις δηλώσεις που έκανε στο Φούσλσι, ο Βικτοράς Γιάκομπ παραδέχτηκε ότι δεν το σκέφτηκε σχεδόν καθόλου όταν τον πήραν στο τηλέφωνο και του είπανε ότι τον θέλει ο Ηρακλής. Μεταξύ άλλων, θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ολεγκ Προτάσοφκαι τον Νικολάε Ντίκα, όπως το έκαναν και τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Η εκτίμηση που έχει και για τους δύο είναι πολύ μεγάλη. Τα λόγια του π.χ. για τον Ολεγκ Προτάσοφ είναι χαρακτηριστικά. «Του αρέσει να παίζουμε πολύ επιθετικά. Του αρέσει το παιχνίδι μας να έχει πολλές πάσες και να έχει δύναμη. Είναι σίγουρα ένας προπονητής που μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη το 100% των δυνατοτήτων του και είναι σίγουρα ένας προπονητής που θα παίξεις για αυτόν».

Λέει και για τον Ντίκα: «Είμαστε πολύ φίλοι, γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και όλοι μαζί, ως ομάδα θέλουμε να κάνουμε αρκετά πράγματα». Ο κόσμος περιμένει το γκολ από αυτόν. Πλέον, ίσως και να μην υπάρχει η φράση… «Γιάκομπ θα θέλαμε να σκοράρεις», αλλά η φράση… «Γιάκομπ, πρέπει να σκοράρεις». Ο Ηρακλής αναζητά τρόπους για να ξεφύγει από πρόβλημα του γκολ που τον είχε «δεμένο» σε προηγούμενες σεζόν και –σχεδόν- απαιτεί από τον Ρουμάνο να έχει τα κλειδιά που θα του ανοίξει την πόρτα της διεξόδου. Ο Γιάκομπ το ξέρει, το περιμένει και δεν αγχώνεται.

«Το γνωρίζω. Ξέρω επίσης ότι τις προηγούμενες σεζόν δεν υπήρχαν πολλά γκολ. Θα κάνω τη δουλειά μου. Το θέμα βέβαια δεν είναι πάντα ατομικό. Το θέμα δεν είναι να σκοράρω εγώ, το θέμα είναι να κερδίζει και να πηγαίνει καλά η ομάδα. Σίγουρα όμως, εγώ, ως επιθετικός, έχω δουλειά μου το γκολ. Γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι η κατάσταση. Γνωρίζω ότι ο κόσμος θέλει τα γκολ και ο Ντίκα και εγώ, είμαστε δύο παίκτες που μεταξύ άλλων, έχουμε δουλειά μας και αυτό».

Κι αυτό που λέει χαρακτηριστικά είναι ότι θα είναι δύσκολη η δουλειά του στα παιχνίδια γιατί εκεί οι αντίπαλοι σε πιέζουν περισσότερο, σίγουρα όμως το θέμα δεν είναι μόνο να σκοράρει αυτός, το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάκομπ θα πάρει τη φανέλα με το Νο20. Δεν βάζει συγκεκριμένο στόχο για το πόσα γκολ θέλει να βάλει. Και λέει για το υλικό της ομάδας, ότι… «σίγουρα υπάρχει ποιότητα και είμαστε και μια νεανική ομάδα». Στόχος; «Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Εμείς θα κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας. Η ομάδα θα είναι καλύτερη από ό,τι την προηγούμενη περίοδο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top