Βαλκανικό Πρωτάθλημα: Με το δεξί η Εθνική Εφήβων

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Ντανίλοβγκραντ του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που αποτελεί …

Διάφορα

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Ντανίλοβγκραντ του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που αποτελεί κρας τεστ εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, επικράτησε της Ρουμανίας με 3-1.

Την Πέμπτη η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στις 9μ.μ.
«Είμαι ευχαριστημένος που νικήσαμε στην πρεμιέρα, η οποία πολλές φορές κρύβει κινδύνους. Αν και αγωνιστήκαμε χωρίς τους Τζούριτς, Φράγκο και Πελεκούδα, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση», τόνισε ο Γιώργος Καραβιδόπουλος και συμπλήρωσε: «Μπορεί η διοργάνωση να αποτελεί μέρος της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά στόχος μας είναι να προκριθούμε στην τετράδα».
Τα σετ: 25-17, 25-22, 22-25, 25-20.

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Καραβιδόπουλος): Γεωργιάδης 1π., Ρουμελιωτάκης 10, Ν. Εφραιμίδης 10, Χαραλαμπίδης 6, Λυκούρεσης 8, Σακόγλου 10, Δαρίδης (λ.) / Δρογκάρης 5, Κολτσιάκης, Τσολάκος 5.

Οργανωτικά προβλήματα

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Θανάσης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στα οργανωτικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους διεθνείς, επισημάνοντας τα εξής: “Τεράστια οργανωτικά προβλήματα «έβαλε» με το «καλημέρα» το Βαλκανικό πρωτάθλημα, τα οποία ταλαιπωρούν την ελληνική αποστολή. Οι διεθνείς είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται σε διπλά κρεβάτια και στοιβαγμένοι ανά τετράδες. Το πρωινό είναι ελλιπέστατο, ενώ συνοδός δεν υπάρχει ούτε για δείγμα”. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι συχνές οι διακοπές ρεύματος στην περιοχή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top