Η “BLUEARENA” στην Αυστρία κοντά στον Ηρακλή

Μαζί με τον Ηρακλή, τις… βαλίτσες της ετοιμάζει και η “BLUEARENA”. Θα είμαστε εκεί, στην Αυστρία, στο Φούσλσι, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, από …

Ηρακλής

Μαζί με τον Ηρακλή, τις… βαλίτσες της ετοιμάζει και η “BLUEARENA”. Θα είμαστε εκεί, στην Αυστρία, στο Φούσλσι, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, από τη Δευτέρα δηλαδή 13/7, μέχρι και τις 24/7. Θα σας μεταφέρουμε το τι γίνεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο. Και φυσικά, θα έχετε live ενημέρωση από τα τρία φιλικά που θα γίνουν, με την Λεχ Πόζναν, την Κλουζ και τη Μόναχο 1860.

Επιδίωξή μας είναι να κάνουμε τη δική σας ενημέρωση όσο πιο άμεση γίνεται και να πάμε και πάλι, ένα βήμα παραπάνω, τον τρόπο με τον οποίον οι πληροφορίες έρχονται σε σας. Είναι λογικό να επιδιώκουμε το καλύτερο από τη στιγμή που αυτούς τους περίπου δυόμισι μήνες που η “BLUEARENA” γίνεται δική σας με ένα «κλικ», η παρέα μεγαλώνει συνεχώς.

Ο Ηρακλής είναι πάντα σε πρώτο επίπεδο ενημέρωσης. Σε σχέση με τον πρώτο μήνα, τα χτυπήματα έχουν υπερδιπλασιαστεί και αυτό αυξάνει και τις δικές μας υποχρεώσεις και ευθύνες.

Με την “BLUEARENA” λοιπόν στην προετοιμασία. Όλα δίπλα σας, όλα μπροστά σας, με ένα «κλικ». 

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top