Υπέγραψε ο Λέκι

Ο Ματίας Λέκι είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, με τους κυανόλευκους να πραγματοποιούν την πιο ηχηρή μεταγραφή αμυντικού τα τελευταία χρόνια. Ο Αργεντινός άσος που …

Ηρακλής

Ο Ματίας Λέκι είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, με τους κυανόλευκους να πραγματοποιούν την πιο ηχηρή μεταγραφή αμυντικού τα τελευταία χρόνια. Ο Αργεντινός άσος που την τελευταία τριετία βρέθηκε στο στόχαστρο των παραδοσιακά ισχυρών του ελληνικού πρωταθλήματος, υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά (11/7) μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “‘Εχω έρθει με την οικογένειά μου για ένα νέο ξεκίνημα εδώ στον Ηρακλή. Πέρασε ένας χρόνος μόνο με προπόνηση, αλλά με εντατική δουλειά και είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αυτό είμαι έτοιμος να το αποδείξω μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι με την δική μου παρουσία θα βοηθήσω την ομάδα μου, καθώς αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Eρχομαι σε μια ομάδα με πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες με έχουν εντυπωσιάσει και πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα, αλλά θα πω ότι σωματικά και πνευματικά θα δοθώ στην προσπάθεια του Ηρακλή για μια πολύ καλή χρονιά. Γνωρίζω τις εξαιρετικές μεταγραφές, που πραγματοποίησε η ομάδα, με παίκτες μεγάλης και διεθνούς εμβέλειας και όλες οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Θα πρέπει να αποδείξω στο γήπεδο τα πολλά και καλά λόγια, που λέγονται για μένα. Ο Ηρακλής πρέπει να βρίσκεται ψηλά και αυτό θα επιδιώξουμε όλοι μαζί’, ήταν τα λόγια του.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top