Αρνείται συμφωνία ο Ερμής Λαγκαδά

Εμπόδια στην μετακίνηση του Λευτέρη Ακεψιμαϊδη στον Ηρακλή βάζει ο Ερμής Λαγκαδάς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στο θέμα και υποστηρίζει: “Ο …

Ηρακλής

Εμπόδια στην μετακίνηση του Λευτέρη Ακεψιμαϊδη στον Ηρακλή βάζει ο Ερμής Λαγκαδάς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στο θέμα και υποστηρίζει: “Ο Ερμής διευκρινίζει για το θέμα του Ακεψιμαΐδη ότι δεν έχει επέλθει καμία οριστική συμφωνία με κανένα σύλλογο για την παραχώρηση του εν λόγω αθλητή, ο οποίος εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου. Στις επόμενες ημέρες θα σταθμιστούν οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων σωματείων και λαμβανομένων υπ’ όψιν όλων των παραμέτρων, θα ληφθεί η καταλληλότερη απόφαση για την παραχώρηση ή μη του αθλητή”.

Από την πλευρά του Ηρακλή αναφέρεται πως οι συζητήσεις με τον Ερμή είναι σε καλό δρόμο και δεν ανησυχούν. Παράλληλα, η ομάδα του Λαγκαδά έχει στα χέρια της κι άλλες προτάσεις για τον 24χρονο πλέι μέικερ με πιο σημαντική αυτή από τη Νήαρ Ηστ που πιέζει ώστε να τον αποκτήσει και φέρεται να έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στο Ιβανώφειο και το έδειξε στην πράξη, ερχόμενος σε συμφωνία με τους κυανόλευκους. Τι θα γίνει όμως αν ο Ερμής αποδεχθεί την πρόταση της Νήαρ Ηστ; Τότε ασφαλώς και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα. Ο Ερμής δεν δέχεται την διάθεση του παίκτη να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή. Να σημειωθεί, πως οι σχέσεις των διοικήσεων της ομάδας του Λαγκαδά με την αντίστοιχη της Νήαρ Ηστ βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top