“Δώρο” Προτάσοφ στους παίκτες του

Ένα «δώρο» από τον Όλεγκ Προτάσοφ προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ουκρανός τεχνικός ελάφρυνε το πολύ βαρύ πρόγραμμα της ομάδας στην «καυτή» λόγω κλιματολογικών συνθηκών …

Ηρακλής

Ένα «δώρο» από τον Όλεγκ Προτάσοφ προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ουκρανός τεχνικός ελάφρυνε το πολύ βαρύ πρόγραμμα της ομάδας στην «καυτή» λόγω κλιματολογικών συνθηκών Μίκρα, μιας και τους χάρισε την πρωινή προπόνηση. Ο κόουτς ικανοποιημένος από τις επιδόσεις και την όρεξη των παικτών στις προπονήσεις, αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, τους επιβράβευσε και ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα (10/07) το πρωί (08:00) προπόνηση και διατήρησε μόνο την απογευματινή (19:00).

Οι «κυανόλευκοι» έχουν διπλό πρόγραμμα προπόνησης και το Σάββατο (11/07), αλλά θα προπονηθούν και την Κυριακή (12/07). Την Δευτέρα (13/07) η αποστολή «πετά» από τον αερολιμένα «Μακεδονία» για αυτόν του Μονάχου στις 08:05, με προγραμματισμό να φτάσει στο γερμανικό αεροδρόμιο στις 10:20 (ώρα Ελλάδας – 09:20 τοπική).

Από εκεί θα ακολουθήσει το οδικό ταξίδι της αποστολής (με το λεωφορείο της ΠΑΕ, που αναχωρεί σήμερα, 10/07, για την Αυστρία) για το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και το αθλητικό κέντρο του Φούσλσι, όπου θα καταλύσει για την προετοιμασία της η ομάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top