Αύριο (11/07) η ώρα του Ματίας Λέκι!

Η ώρα του Ματίας Λέκι έφτασε. Ο Αργεντινός άσος αναμένεται στις 12:00 το μεσημέρι το Σάββατο 11/07 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με πτήση της “Alitalia” μέσω Ρώμης. …

Ηρακλής

Η ώρα του Ματίας Λέκι έφτασε. Ο Αργεντινός άσος αναμένεται στις 12:00 το μεσημέρι το Σάββατο 11/07 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με πτήση της “Alitalia” μέσω Ρώμης. Ο προγραμματισμός των επιτελών της ΠΑΕ Ηρακλής προβλέπει ότι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα πρέπει από το αεροδρόμιο να πάει κατευθείαν για ιατρικές εξετάσεις, υπό την εποπτεία του Μπάμπη Λαζαρίδη, ενώ προβλέπεται (μετά το σχετικό «ΟΚ» του γιατρού) να ακολουθήσει αμέσως η φάση της ενεργοποίησης της υπάρχουσας προσυμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τις υπογραφές στο οριστικό συμβόλαιο, που θα «δένει» τον Λέκι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Όλη αυτή η πίεση όσον αφορά στις διαδικασίες (μέσα στο Σάββατο) έχει να κάνει άμεσα με το γεγονός ότι η ομάδα «πετά» πρωί – πρωί την Δευτέρα (13/07) για την προετοιμασία της και ο Ματίας Λέκι πρέπει να είναι στην πτήση ως μέλος της αποστολής.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top