Προτάσοφ, Ντίκα και Γιάκομπ στην κρατική ρουμανική τηλεόραση

Από την αρχή είχε φανεί… Η συνεργασία του Ηρακλή με τον Ολεγκ Προτάσοφ και η ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Νικολάε Ντίκα και του …

Ηρακλής

Από την αρχή είχε φανεί… Η συνεργασία του Ηρακλή με τον Ολεγκ Προτάσοφ και η ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Νικολάε Ντίκα και του Βικτοράς Γιάκομπ είχαν αντίκτυπο στη Ρουμανία μιας και οι τρεις είναι γνωστοί εκεί. Και που τώρα, και δεν είναι περίεργο αυτό, συνεργείο της κρατικής ρουμανικής τηλεόρασης (TVR) έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να κάνει αφιέρωμα στον Ουκρανό τεχνικό του Ηρακλή και στους δύο Ρουμάνους μιας και όπως λέει ο δημοσιογράφος που θα επιμεληθεί του θέματος, ο Αλεξ Ρόμαν, υπάρχει ενδιαφέρον στη χώρα και για τους τρεις.

Συζητήσαμε με τον Ρόμαν για το θέμα. Μας είπε μεταξύ άλλων, ότι… «πέρα από τον Ντίκα και τον Γιάκμπ που είναι αγαπημένοι παίκτες για τους φίλους της Στεάουα, αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής έχει και έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι ο Ολεγκ Προτάσοφ», μιας και όπως είναι γνωστό, ο Ουκρανός τεχνικός έχει δουλέψει στη Στεάουα. «Είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά στη Ρουμανία έχει συζητηθεί αρκετά αυτή η τριπλή επιλογή που έκανε ο Ηρακλής. Ο κόσμος τη θεωρεί πολύ καλή».

Για τον Νικολάε Ντίκα είπε ότι… «η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι χρειάζεται ένα νέο περιβάλλον για να «ζεστάνει» και πάλι το ταλέντο του. Είναι σίγουρα μία από τις μορφές του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Υπάρχει η αίσθηση ότι στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή θα βρει το κατάλληλο περιβάλλον για να είναι ο πραγματικός Ντίκα».

Ο Αλεξ Ρόμαν είπε για τον Βικτοράς Γιάκομπ, ότι… «το βασικό του προτέρημα είναι ότι είναι σκόρερ. Εχει πολύ καλά τελειώματα στις φάσεις. Το ύψος του τον βοηθά να παίζει καλά και με το κεφάλι ενώ για το ύψος του έχει και καλή τεχνική κατάρτιση».  ./strong>

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top