Ο Παπαζαχαρίας πάει να δοκιμαστεί στην Μπρίστολ Σίτι

Στην Μπρίστολ Σίτι θα πάει για να δοκιμαστεί ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Με έγγραφό της η αγγλική ομάδα (παρεμπιπτόντως εκεί όπου πήγε ο Πολ Χάρτλεϊ) ζητά …

Ηρακλής

Στην Μπρίστολ Σίτι θα πάει για να δοκιμαστεί ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Με έγγραφό της η αγγλική ομάδα (παρεμπιπτόντως εκεί όπου πήγε ο Πολ Χάρτλεϊ) ζητά από τον Ηρακλή την άδεια (μιας και ο παίκτης, όπως είναι γνωστό, έχει συμβόλαιο με την ομάδα) για να δοκιμάσει τον παίκτη. Ο Ηρακλής απάντησε θετικά και έτσι ο Παπαζαχαρίας θα βρίσκεται από τη Δευτέρα, 13/7, στην Αγγλία όπου και θα παραμείνει για περίπου μία εβδομάδα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο στην υπόθεση, υπό την έννοια για το αν έχει γίνει και πρόταση προς τον Ηρακλή ό όχι. Οι  άνθρωποι της Μπρίστολ Σίτι πρώτα θέλουν να δοκιμάσουν τον παίκτη (πιθανότατα πάντως έχουν ήδη μαζέψει στοιχεία για αυτόν από τη στιγμή που τον καλούνε σε προπονήσεις) και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα κάνουν επίσημη πρόταση ή όχι.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας δεν θα είναι στην αποστολή που αναχωρεί τη Δευτέρα, 13/7, αεροπορικώς για το Μόναχο και στη συνέχεια οδικώς για την Αυστρία. Βέβαια, μπορεί να ενσωματωθεί στη συνέχεια. Αναλόγως με το τι θα γίνει στις δοκιμές. Η Μπρίστολ Σίτι είναι ομάδα που παίζει στην “Championship”.  

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top