Νέα μεταγραφή: Πήρε Καραποστόλου

Ο Σωτήρης Καραποστόλου είναι το νέο απόκτημα της ομάδας μπάσκετ. Ο Ηρακλής αποδεικνύνοντας στην πράξη πόσο ανταγωνιστικός θέλει να γίνει προχώρησε μία ακόμη μεταγραφή και …

Ηρακλής

Ο Σωτήρης Καραποστόλου είναι το νέο απόκτημα της ομάδας μπάσκετ. Ο Ηρακλής αποδεικνύνοντας στην πράξη πόσο ανταγωνιστικός θέλει να γίνει προχώρησε μία ακόμη μεταγραφή και βάζει στο δυναμικό του τον 31χρονο περιφερειακό παίκτη (ύψους 1.94) με έφεση στο σκοράρισμα και ευχέρεια, μεταξύ άλλων, στα τρίποντα.

Την προηγούμενη σεζόν (από τα μέσα περίπου και μετά) έπαιζε στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας. Είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην Κύπρο και στον Κεραυνό Στροβόλου. Ο Λαρισαίος στην καταγωγή παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Περσέα Λάρισας. Στη συνέχεια πήγε στον Γ.Σ. Λάρισας, έφυγε στην Αμερική όπου έπαιξε στο “Southern New Hampshir University” πήγε στη Γερμανία και στους “Artlant Dragons” και γύρισε στην Ελλάδα. Επαιξε στον Αρη, στον Μακεδονικό, στον Πανελλήνιο, στο Ρέθυμνο και την προηγούμενη σεζόν πήγγε αρχικά στην Κύπρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top